Τι συμβαίνει με την περίπτωση Γκασόλ στην Μπαρτσελόνα

Αρκετά δύσκολη περίπτωση θεωρείται ο γάμος της Μπαρτσελόνα με τον Πάου Γκασόλ, μετά τα όσα είπε σήμερα ο πρόεδρος της ομάδας, Χοσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Υπενθυμίζεται πως το προηγούμενο χρονικό διάστημα συντηρείτο μια φημολογία περί επιστροφής του Ισπανού αστέρα στην ομάδα που ανδρώθηκε. Ωστόσο, οι σημερινές τοποθετήσεις του προέδρου δημιουργούν ένα κλίμα απαισιοδοξίας ως προς την θετική έκβαση της υπόθεσης.

«Ο Πάου μας έχει βοηθήσει πολύ, είναι πρεσβευτής της Μπαρτσελόνα και μας εκπροσωπεί στις ΗΠΑ. Είναι όμως και σταρ του ΝΒΑ, τον οποίο η Μπαρτσελόνα δε μπορεί να πληρώσει. Δε μπορεί να τον καλύψει οικονομικά» είπε χαρακτηριστικά ο Μπαρτομέου.

Τέλος, δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε τα ρεαλιστικά αυτά εμπόδια και ειδικά σε συνδυασμό με τον συγκυρία του κορωνοϊού σε όλα τα φάσματα της ανθρώπινης δραστηριότητας. Από την άλλη πλευρά όμως, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε και τίποτα, καθώς στον αθλητισμό τα πάντα ανατρέπονται ανά πάσα ώρα και στιγμή. Και όταν εμπλέκονται μεταγραφικοί πόθοι, τότε όλα είναι ανοιχτά, έστω και λίγο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ