Βήματα προόδου στο τμήμα μπάσκετ του Λεωνιδίου

Όμορφες και ελπιδοφόρες εξελίξεις σημειώνονται στο τμήμα μπάσκετ του Λεωνιδίου. Μετά από μια τριετή προσπάθεια «ορκισμένων» ρομαντικών παιδιών να διατηρήσουν ζωντανή την ανάσα του συλλόγου στο μπάσκετ, έφτασε η ώρα για να δικαιωθεί αυτή τους η ανιδιοτελής προσπάθεια.

Παράγοντας προόδου και εξέλιξης, η πρόσληψη ενός νεαρού και φιλόδοξου προπονητή. Ειδικότερα, το ΔΣ του Λεωνιδίου έδωσε τα χέρια με τον Βαγγέλη Λαλογιάννη, ο οποίος θα αναλάβει τόσο την αντρική ομάδα του συλλόγου όσο και τα τμήματα υποδομής.

Το TheMomentum.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον νέο τεχνικό , ανιχνεύοντας σε πρώτο βαθμό τις σκέψεις του, τις βλέψεις του αλλά και τους στόχους της ομάδας.

Πως νιώθεις για το νέο σου μπασκετικό παρόν;

Είναι μια νέα αρχή και μια νέα πρόκληση. Περιμένω με ανυπομονησία να αρχίσουμε για να γνωρίσω καλύτερα την ομάδα και να δουλέψουμε σκληρά για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Οι στόχοι της ομάδας

Ο στόχος της ομάδας, όπως τον έθεσε το συμβούλιο είναι να οργανώσουμε τις ακαδημίες. Να ασχοληθούν και άλλα παιδιά με το μπάσκετ. Όσον αφορά στην αντρική ομάδα, στόχος είναι να παρουσιάσουμε ένα δεμένο σύνολο που θα ευχαριστιέται και θα παλεύει όλους τους αγώνες.

Ποιο είναι το επίπεδο της κατηγορίας;

Το επίπεδο της κατηγορίας φθίνει όπως το ελληνικό μπάσκετ. Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν ομάδες που θα ξεχωρίσουν και κινούνται ή έχουν ήδη κάνει μεταγραφές.

Ποιος είναι για σένα φέτος ο ορισμός της επιτυχίας;

Επιτυχία θα είναι τα μικρά παιδιά να έρθουν στο μπάσκετ, να το αγαπήσουν και να είναι χαρούμενα. Ο κόσμος να αγκαλιάσει την ομάδα και την προσπάθεια αυτή που θα γίνει.

Το πρότερο προπονητικό παρελθόν του νέου καπετάνιου της ομάδας:

Προπονητής στον Πήγασο Θυρέας από το μίνι έως το αντρικό. Προπονητής δύο χρονιές στον ΑΟ Κρανιδίου. Πρωτάθλημα Α2 ΕΣΚΑΚ και άνοδος 2019-20 στην Α1 Κατηγορία της Ένωσης.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας ([email protected])

Πηγή φωτό:leonidion.gr/sfinakianews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ