Tα κλάματα Mateo από τα λόγια καρδιάς του Tavares

Είναι μια από τις πιο συναισθηματικές στιγμές στη ιστορία του αθλητισμού το παρακάτω βίντεο, καθώς ο προπονητής αποθεώνεται από τον ίδιο τον παίκτη και όχι από τον Τύπο.

Ο λόγος για τον προπονητή της Ρεάλ, Chus Mateo, ο οποίος δακρύζει με αφορμή τα όσα υποστήριξε και έβγαλε από την καρδιά του, ο πύργος της ομάδας, Edy Tavares, μετά τον νικηφόρο τελικό επί του Ολυμπιακού για την Ευρωλίγκα.

«Δεν ξέρω πώς να περιγράψω αυτά που νιώθω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συγχαρώ τον προπονητή μας. Υπέφερε περισσότερο από εμάς για να ενώσει όλα τα κομμάτια, ώστε να παίξουμε ομαδικά και να παλέψουμε για αυτή την ομάδα. Όλα τα εύσημα πάνε σε εκείνον. Είναι πάντα δύσκολο για έναν προπονητή ή έναν παίκτη να τα καταφέρει στην πρώτη του χρονιά. Είναι δύσκολο να είσαι προπονητής της Ρεάλ. Θέλω να τον συγχαρώ, είμαστε εδώ χάρη σε εκείνον. Πίστεψε σε εμάς. Άνθρωποι από την πλευρά μας δεν πίστεψαν σε εμάς και σε εκείνον. Νομίζω πως έχει τόση αυτοπεποίθηση στον εαυτό του και σε αυτά που μπορεί να κάνει και το αξίζει. Το αξίζει» είπε χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ