Γ΄Εθνική – Εσκανά: Ρυθμιστής της ελπίδας ο Κρόνος – Για το όνειρο Πορφύρας, Ελευθερία

Σπουδαία τα σημερινά ραντεβού των εκπροσώπων της Εσκανά στην Γ΄Εθνική, με τα play offs και τα play outs να έχουν τις δικές τους προκλήσεις.

Ξεκινώντας από τα play offs, η Ελευθερία Μοσχάτου  υποδέχεται τον Ίκαρο Καλλιθέας, σε μια αναμέτρηση που οι προσδοκίες είναι με το μέρος των γηπεδούχων.

Παράλληλα, ο Πορφύρας έχει ψυχολογικό momentum και απέναντι στην Αναγέννηση εικάζουμε ότι η σειρά θα κριθεί εν τέλει στην Κρήτη. Τα play offs είναι άλλωστε μια τελείως διαφορετική ιστορία. Το βάρος πέφτει περισσότερο σε αυτούς που έκαναν πρωταθλητισμό όλη τη χρονιά και καλούνται να επαναλάβουν την θεωρητική κυριαρχία τους σε αυτή την συνθήκη.

Για τα play outs, όλο το «ψωμί» είναι η αναμέτρηση του Κρόνου στο Κορωπί. Οι δεύτεροι με νίκη στέλνουν τον Κρόνο στα τοπικά, αλλά η ομάδα του Αγ. Δημητρίου εκπέμπει ελπίδα για ανατροπή. Ίσως είναι η ομάδα που εκπροσωπεί τις ελπίδες της Εσκανά σχετικά με τον υποβιβασμό της θέσης «9» σε Α΄και Β’.

Την ίδια ώρα, ο Αρης Νικαίας έχει δύσκολη αποστολή στα Μελίσσια, αλλά έχει το μαξιλαράκι της ρεβάνς στη Νίκαια, αν ηττηθεί απόψε.

Τέλος, ο Φοίνικας Πειραιά υποδέχεται τον Αιολικό Μυτιλήνης και η αντίσταση στο νησί δημιουργεί προϋποθέσεις ντέρμπι.

Το σημερινό πρόγραμμα

13.00 Φοίνιξ Πειρ.-Αιολικός Μυτιλήνης (1-2)

16.00 Πορφύρας-ΑΣΑ Αναγέννηση (1-2)

17.00 Ελευθερία Μ.-Ίκαρος Καλλιθέας (2-1)

17.00 Κορωπί-Κρόνος Αγ. Δημητρίου (2-1)

17.00 ΚΑΟ Μελισσίων-Άρης Νίκαιας (1-2)

Στις τρεις νίκες κρίνονται οι προκρίσεις

Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ