Εσκανά – Β΄Ανδρών: Η αγωνιστική της 5ης θέσης – Τα σενάρια του σήμερα

Μεγαλώνουν και μεγεθύνονται οι συγκινήσεις μέχρι το τέλος της regular season στη Β΄Ανδρών της Εσκανά, με την 1η και 5η θέση να συγκεντρώνουν το απόλυτο ενδιαφέρον. Τέσσερις στροφές πριν το φινάλε και το τοπίο αναμένεται σήμερα να γίνει πιο ορατό.

Θα ξεκινήσουμε τη σημερινή περιπλάνηση με την άκρως ενδιαφέρουσα μάχη μεταξύ Τερψιθέας – Ακαδημίας. Οι γηπεδούχοι με νίκη σήμερα και μάλιστα άνω των +12 πόντων θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα. Αν επικρατήουν οι φιλοξενούμενοι, το παζάρι της θέσης μειώνεται και τελειώνει η ιστορία. Δύο ομάδες που το παιχνίδι τους μοιάζει αρκετά και το αποτέλεσμα θα δημιουργήσει συζήτηση.

Ο Ερμής Πειραιά καίγεται για νίκη σήμερα κόντρα στη Νέα Πέραμο. Πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι και για τους δυο. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν απρόσμενη ήττα με την Τερψιθέα και σήμερα παίζονται πολλά. Ο Ερμής μπλέκει πολύ άσχημα, αν ηττηθεί απόψε. Αμφίρροπο πραγματικά παιχνίδι.

Η Βάρη κοντράρεται με την Βουλιαγμένη και τέτοια παιχνίδια είναι ιδιαίτερα. Η Βουλιαγμένη είναι σκληροτράχηλη και θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Ωστόσο, η Βάρη έχει καλή ψυχολογία και ομάδα, επομένως είναι στο χέρι της αυτή την εβδομάδα να ταρακουνήσει τα θεμέλια του βαθμολογικού πίνακα και να πάρει το πλεονέκτημα έδρας.

Η Αρμενική θεωρητικά έχει το πάνω χέρι με τους καμικάζι της Αμφιάλης και καλείται σε τρία 24ωρα να δώσει κομβικά παιχνίδια, αφού το Σάββατο (18/3) πετάγεται μέχρι την Βάρη.

Στα πιο κάτω στρώματα της βαθμολογίας, παίζονται πολλά και γιατί όχι και η ίδια η κατηγορία για Καλλιθέα και Αιξωνή.

Περίεργος ο αγώνας του Απόλλωνα με την Δάφνη, αλλά οι πιθανότητες είναι υπερ των γηπεδούχων. Τέλος, ξεκάθαρο το φαβορί στον αγώνα «Προοδευτική – Κυρίαρχοι»

Το πρόγραμμα

Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ