Εσκανά – Β΄Ανδρών: Καταιγιστική η Βουλιαγμένη – Βάρη και Προοδευτική δεν έδωσαν δικαιώματα

Με νίκες συνέχισαν οι θεωρητικά «ανώτεροι» –γιατί η πράξη και το παρκέ έχουν άλλη γλώσσα – την 16η αγωνιστική της Β΄Ανδρών στην Εσκανά. Αν και διεξήχθη ο αγώνας του Ερμή με τον Απόλλωνα Μοσχάτου για να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα της αγωνιστικής, τα αποτελέσματα κινήθηκαν στο επίπεδο των προσδοκιών.

Η Αρμενική πήρε μεγάλη νίκη στην Καλλιθέα, με τους γηπεδούχους να είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικοί και στις αρχές του γ΄ δεκαλέπτου να χτίζουν διαφορά 14 πόντων. Το β΄μέρος όμως οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και έφυγαν με ένα σπουδαίο διπλό.

Η Προοδευτική δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στην Ακαδημία. Έδωσε συνέχεια στο τρελό σερί της και ετοιμάζεται για την μάχη των μαχών στο Σαλπέας την προσεχή εβδομάδα. Η Ακαδημία θα διεκδικήσει μέχρι τέλους μια θέση στην 5αδα.

Η Πέραμος έκανε το καθήκον της κόντρα στους Κυρίαρχους, ξεκαθαρίζοντας τις εκκρεμότητες στο δ΄δεκάλεπτο και παίρνοντας ψυχολογική ανάσα.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, η Βάρη πήρε μεγάλη νίκη εκτός έδρας επί της Αιξωνής, δείχνοντας ότι τα play offs την περιμένουν. Αντιθέτως, οι γηπεδούχοι υπέστησαν δεύτερη σερί ήττα εντός έδρας ήττα και οι όποιες σκέψεις για play offs είναι στην παρούσα τουλάχιστον φάση απαγορευτικές.

Η Δάφνη κέρδισε την Αμφιάλη σε ένα κομβικό παιχνίδι για την ίδια και τις ελπίδες της για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα play outs.

Tέλος, η Βουλιαγμένη ήταν υπερηχητική και ξέσπασε στην Τερψιθέα με διαφορά 30 πόντων. επιβεβαιώνει την εκτίμησή μας στην ανοδική της πορεία που αν και δεν αντικατοπτρίστηκε σε επίπεδο αποτελεσμάτων, είναι υπαρκτή και ρεαλιστική. Η ήττα αυτή δεν απαγορεύει στην Τερψιθέα όνειρα 5αδας, αφού θα τα κυνηγήσει μέχρι τέλους.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ