Ντέρμπι: Νέα διάθεση… ορισμού λόγω ΠΑΟ

Βίοι αντίθετοι, αυτή τη φορά υπέρ της πλευράς των πρασίνων. Ο Παναθηναϊκός πήρε το τρίτο του ροζ φύλλο στη σειρά για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2019-’20, υποχρεώνοντας τη Zalgiris στην πρώτη φετινή της ήττα στο Κάουνας μετά από 4 νικηφόρα ματς (ενώ έχει και δυο μεγάλα διπλά σε Λυών και Βαλένθια), ενώ ο Ολυμπιακός, παρουσιάζοντας ξανά έλλειμμα ενέργειας και έντασης, “έπεσε” από το μαστίγωμα της Anadolu στο δεύτερο ημίχρονο, κατά το οποίο δέχτηκε τους 49 από τους συνολικά 82 πόντους του παθητικού του.

Ο Dejan Radonjic φαίνεται να έχει βρει ένα κατάλληλο πλαίσιο επίθεσης για τους δυο καταπληκτικούς Individual Performers του συνόλου του, Bacon & Williams, ενώ η είσοδος του Wolters έχει συμμαζέψει τα πράγματα, όπως ακριβώς ένα γραμματέας κάνει αρχειοθέτηση στην ανακατεμένη χαρτούρα του γραφείου του.

Ο ΠΑΟ βλέπει το μέλλον διαφορετικά, ενώ την επόμενη εβδομάδα παίζει στο ΟΑΚΑ με την αποδεκατισμένη Armani ένα ματς ζωτικής σημασίας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την άλλη έχει κοντύνει αρκετά το rotation της ομάδας του, η οποία φαίνεται να χάνει τη σπουδαία διάρκεια που την χαρακτήριζε πέρυσι. Οι φετινές μεταγραφές δεν έδωσαν αυτά που θα έπρεπε μέχρι στιγμής και η γλώσσα του σώματος “γράφει”, ότι πλέον παίζουν χωρίς ψυχολογία, περιμένοντας εξελίξεις στο στρατόπεδο της ομάδας. Ο Ολυμπιακός την επόμενη εβδομάδα παίζει επίσης στην έδρα του, απέναντι στη επίσης ιταλική Virtus, που έρχεται από τρεις ήττες σερί.

Φυσικά πριν τις συγκεκριμένες ελληνοϊταλικές συγκρούσεις, μεσολαβεί το ντέρμπι αιωνίων στην Α1 σήμερα στις 19:15 στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός θα βασιστεί στην έδρα του και στον αέρα που έχει πάρει απέναντι στον ΠΑΟ τον τελευταίο 1.5 χρόνο, ενώ αντίθετα οι πράσινοι θα πατήσουν πάνω στο εξαιρετικό τους μομέντουμ, ώστε να πάρουν μια νίκη, που θα γυρίσει οριστικά τον διακόπτη για τους ίδιους…

Αναμένεται μακελειό!

Επιμέλεια: Outsider

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ