Εσκανά – Β΄Ανδρών: «Σφαλιάρα» της Προοδευτικής στην Τερψιθέα – Γλίτωσε το κάζο ο Ερμής Πειραιά

Επιβεβαιώθηκε και στην πράξη η εναγώνια προσμονή της 9ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β΄ Ανδρών με νίκες και ήττες πολλών αναγνώσεων.

Αν και «ξημερώματα», φαίνεται ότι πολλές ομάδες θα ξανασυστηθούν, ενώ η τελική 5αδα θα τραβήξει σε μάκρος και θα αποτελεί κυνήγι 8 ομάδων με βάσιμες ελπίδες.

Τα αποτελέσματα

Ο Ερμής Πειραιά συνεχίζει αήττητος στο πρωτάθλημα, αλλά η εικόνα του στο χθεσινό και θεωρητικά «βατό» παιχνίδι κόντρα στην Αμφιάλη ήταν μέτρια. Το παιχνίδι κλείδωσε στα τελευταία 90’’ του αγώνα και απέφυγε μια τρελή γκέλα.

Η Πέραμος ρέφαρε την εντός έδρας ήττα της 8ης αγωνιστικής και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα 5αδας, κερδίζοντας την Ακαδημία Νοτίων Προαστίων. Οι χθεσινοί γηπεδούχοι έκαναν 2η σερί ήττα και χάνουν αρκετό έδαφος.

Η Ένωση Αρμενίων έκανε επίσης μια σπουδαία νίκη εντός έδρας εναντίον της δυνατής Βάρης. Οι φιλοξενούμενοι ήταν το ξεκάθαρο φαβορί, αλλά οι γηπεδούχοι έπαιξαν σωστό και ωραίο μπάσκετ, αποδεικνύοντας ότι είναι δίκαιη η μέχρι τώρα θέση τους στη βαθμολογία. Η Βάρη έχει καλό υλικό και είναι σίγουρο ότι θα ανακάμψει.

Η Τερψιθέα είδε το σκληρό πρόσωπο της κατηγορίας με τον χειρότερο τρόπο. Η Προοδευτική άλωσε στην κυριολεξία την Γλυφάδα και δήλωσε παρούσα ενόψει των φετινών play offs. Νίκη ψυχολογίας και σίγουρα, οι φιλοξενούμενοι θα χτίσουν σε αυτό το αποτέλεσμα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η αντίδραση της Τερψιθέας.  

Η Αιξωνή πήρε φόρα και έκανε νίκη παραμονής στη Βουλιαγμένη. Στην ουσία κεφαλαιοποίησε την νίκη επί της Αρμενικής, αποκτώντας σημαντικό μαξιλαράκι ψυχολογίας και βαθμών. Η Βουλιαγμένη έκανε δύο βήματα πίσω, αφού η εντός έδρας ήττα μετρά διπλά και δεν κεφαλαιοποιήθηκε το διπλό στη Δάφνη.

Τέλος, εύκολες ήταν οι επικρατήσεις Καλλιθέας και Απόλλωνα Πειραιά Μοσχάτου επί Δάφνης και Κυρίαρχων.

ΥΓ: Η δημιουργία εντυπώσεων για να αποφευχθεί η αναμέτρηση του εαυτού με τον καθρέπτη, είναι πραγματικά χάσιμο χρόνου στο ταξίδι της ζωής για την κατάκτηση της αυτογνωσίας

ΥΓ2: Οι ήττες δεν ενημερώνονται στα social media;

ΥΓ3: Ευχαριστούμε το basketa.gr για την αναφορά στο «The Momentum.gr» σχετικά με την πηγή της φωτογραφίας. Τα αυτονόητα δεν είναι δεδομένα για όλους.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ