Άντονι Γκράντι: Όταν «έφυγε» το χαμογελαστό παιδί με την τρύπια τσέπη

Σαν σήμερα το 2019, «έφυγε» ο Άντονι Γκράντι σε ηλικία 40 ετών

Ο μάνατζερ του παίκτη, Θάνος Κουκουράβας είχε δηλώσει στο eurohoops σχετικά:

«Ήταν ένα παιδί που ήταν πάντα με το χαμόγελο. Ήταν πάντα με ανοιχτή την τσέπη του και βοηθούσε τους πάντες που χρειαζόντουσαν βοήθεια. Από τον τελευταίο υπάλληλο μέχρι τον οποιονδήποτε. Τους έδινε χρήματα να πληρώσουν λογαριασμούς και δεν έπαιρνε πίσω τα ρέστα.

Είχε IQ πολύ μεγάλο και ταλέντο τόσο στην εκτέλεση, όσο και στην δημιουργία, ενώ τα πόδια του ήταν απίστευτα και μπορούσε να κάνει την ζωή δύσκολη σε κάθε πλέι μέικερ που κατέβαζε τη μπάλα. Ήταν ο καλύτερος στο να μαρκάρει πλέι μέικερ. Ήταν πολύ μακριά τα χέρια του και όταν λύγιζε για να παίξει άμυνα ήταν σαν χταπόδι.

Γονάτισαν πολλά πλέι μέικερ από τον Γκράντι. Πολλοί ξεχνάνε πως ήταν ο πρώτος σκόρερ στην αναπτυξιακή λίγκα του NBA, σκοράροντας πάνω από 1000 πόντους σε μια σεζόν

Έπινε πάρα πολύ και ήταν ένα παιδί που προερχόταν από οικογένεια του γκέτο, κάτι που του άφησε και πολλά κατάλοιπα. Έχασε τα λεφτά του και δεν έκανε την καριέρα που θα μπορούσε με βάση το ταλέντο του.

Με τα πρώτα του λεφτά πήρε ένα σπίτι με 15 κρεβατοκάμαρες για να μένει όλη η οικογένειά του, που μέχρι τότε ζούσε σε ένα σπίτι με ένα δωμάτιο. Ήταν ένα παιδί του γκέτο που λόγω της κακής κοινωνικής του ζωής δεν μπορούσε ποτέ να κρατήσει ένα μέτρο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ