Εσκανά – Β΄Ανδρών: Για την πρώτη τους νίκη Αιξωνή και Κυρίαρχοι

Η 6η στροφή του πρωταθλήματος της Β΄Ανδρών για την Εσκανά θα διεξαχθεί απόψε το βράδυ, με το ενδιαφέρον να είναι πολυεπίπεδο.

Στην κορυφή, οι αποστολές είναι μερικώς ελεγχόμενες, ενώ στις επικίνδυνες θέσεις, τα περιθώρια στενεύουν. Μέχρι στιγμής, Αιξωνή, Κυρίαρχοι και Απόλλων Πειραιάς Μοσχάτου δεν έχουν κάνει νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. «Μήπως είναι η μέρα τους;»

Το σημερινό πρόγραμμα

Οι εκτιμήσεις

Ο Ερμής Πειραιά έχει το πάνω χέρι στον αγώνα με τη Δάφνη, της οποίας οι 28 πόντοι την προηγούμενη αγωνιστική να είναι οιωνός κατηφόρας.  

Δύσκολη η σημερινή μάχη της Ένωσης Αρμενίων στα Καμίνια επί των Κυρίαρχων. Οι γηπεδούχοι έχουν βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα και παρά τις ήττες, ενδεχομένως να αδικούνται από την βαθμολογική τους θέση. Σημαδεμένο παιχνίδι νίκης για τους Κυρίαρχους το αποψινό κόντρα στη Αρμενική που έχει κάνει ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Τα ίδια δεδομένα ισχύουν και στο «Αιξωνή – Ακαδημία Ν. Προαστίων» με τους γηπεδούχους να παίζουν τη μισή χρονιά τους απόψε. Δεν χωρά άλλη ήττα στο πρόγραμμα και ζητούμενο είναι η διάρκεια στο παιχνίδι της. Οι φιλοξενούμενοι είναι καλή ομάδα και δικαίως φιγουράρει στα ψηλά.

Στην Βάρη, η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Νέα Πέραμο. Ανοιχτό παιχνίδι για δύο ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο. Δεν χωράνε προβλέψεις, αφού οι έδρες σε αυτό επίπεδο δεν διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο. Όλα είναι πραγματικά έωλα.

Η Τερψιθέα έχει momentum και για τον λόγο αυτό, την χαρακτηρίζουμε φαβορί στο παιχνίδι με την Αμφιάλη.

Η Προοδευτική δεν γίνεται να χάσει απόψε κόντρα στη Βουλιαγμένη.

Τέλος ανοιχτό παιχνίδι και στο Μοσχάτο, με δύο ομάδες που κυνηγούν τον ίδιο στόχο, αυτό της παραμονής. Προβάδισμα θα δώσουμε στην Καλλιθέα.

Η βαθμολογία

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ