Γ΄Εθνική – Εσκανά: Στο επίκεντρο οι «εμφύλιοι» – Προβάδισμα για Κρόνο και Πικέρμι

Αναγκαίο κακό οι εμφύλιοι μεταξύ των ομάδων της Ένωσης για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Σήμερα, δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον Πορφύρα, ο οποίος μετά το διπλό στο Κορωπί χρειάζεται να κεφαλαιοποιήσει το εν λόγω αποτέλεσμα με νίκη επί του Άρη Νικαίας.

Το Πέρα είναι το ξεκάθαρο φαβορί και αρνητικό αποτέλεσμα στην όμορφη Νάξο θα θεωρηθεί κακή ήττα, με βάση την μέχρι τώρα εικόνα που έχει παρουσιάσει στο πρωτάθλημα (Αναβλήθηκε εν τέλει η αναμέτρηση, καθώς λόγω κακοκαιρίας ακυρώθηκε η πτήση στη Νάξο).

Τα ίδια ισχύουν και για τον Κρόνο, ο οποίος έχει το πάνω χέρι επί της Πεντέλης, η οποία δύσκολα θα την σώσει την κατηγορία.

Στο Πικέρμι, οι γηπεδούχοι έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα επί του Φοίνικα Πειραιά, του οποίου οι φετινές προσδοκίες είναι πολύ πιο μειωμένες σε σχέση με τους «πειραιώτικους» συναγωνιστές του.

Ανοιχτό το παιχνίδι στο Μοσχάτο, με την Ελευθερία να υποδέχεται τον ανταγωνιστικό Αργοναύτη. Καλοί και οι φιλοξενούμενοι, αλλά δεν είναι και κανένα μεγαθήριο. Στην  Ελευθερία λοιπόν το «ποντάρισμά» μας.

Τέλος, εξαιρετικά αμφίβολο το παιχνίδι στην Μάνδρα, η οποία αντιμετωπίζει τον Ίκαρο Καλλιθέας. Λόγω ενστίκτου επιβίωσης, θα πιστέψουμε τον Μανδραϊκό.

Οι αγώνες

Πορφύρας – Άρης Νικαίας

Πανναξιακός – Πέρα

Κρόνος Αγ. Δημητρίου – Πεντέλη

Πικέρμι – Φοίνικας Πειραιά

Ελευθερία Μοσχάτου – Αργοναύτης Τριγλίας

Μανδραϊκός – Ίκαρος Καλλιθέας

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ