Κύπελλο – Εσκανά: «Back to home» έστειλε η Βουλιαγμένη τον Ερμή Πειραιά

Πρόκριση γοήτρου και ψυχολογικής δύναμης πήρε η Βουλιαγμένη, αποκλείοντας τον Ερμή Πειραιά από τη συνέχεια του κυπέλλου της Εσκανά.

Οι δύο ομάδες αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Β΄Ανδρών και η κλήρωση του έφερε αντιμέπτωπους και στο κύπελλο. Η γηπεδούχος Βουλιαγμένη ήταν η τελική νικήτρια, με τον Ερμή να παρατάσσεται με κάποιες απουσίες στην αναμέτρηση.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα αποδεικνύει την εκτίμησή μας για την κυριαρχία του απρόβλεπτου στο φετινό πρωτάθλημα. Σημαντικό ψυχολογικό πλεονέκτημα για την Βουλιαγμένη το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, προκειμένου να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση οι πρωταγωνιστές της και να ξεκολλήσουν από τον πάτο της μέχρι τώρα βαθμολογίας.

Δεκάλεπτα : 07-12, 26-27, 43-46, 58-57

Α.Ο.Βουλιαγμένης (Κολοτούρος, Σπυριδάκης) : Λειβαδάς Γ. 17 (3), Λειβαδάς Α . 8 (1), Παπαδάτος 3 (1), Γκιοβάσο2, Μπατής 16 (2), Σπανάκης, Μπέλσης 7 (1), Καραμέτος 2, Σουργιάς 3.

Α.Σ. Ερμής Πειραιά. (Οικονόμου, Τάγκαλος): Τσουκάτος 4, Κωνσταντίνου 10 (1), Κίκης 3 (1), Μπουτόπουλος 8 (1), Δανιάς 6 (1), Παπαδόπουλος 6, Σπανάκος 20 (4), Καζάζης, Τσουμάνης. 

Στους «32» του θεσμού επόμενος αντίπαλος η Ευρυάλη, με την αναμέτηρηση να είναι προγραμματισμένη στις 17/12

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ